Viskwaliteit & Hygiëne

Omdat onze klanten het allerbeste mogen verwachten ten aanzien van versheid en de kwaliteit van onze vis stellen we de hoogste eisen aan onszelf. Onze broodjes, salades, visschotels, gebakken vis en hapjes worden door ons personeel dagvers klaargemaakt. Schalen haring, de barbecue- en gourmetschotels en de zalmsalades worden bij bestelling kort van tevoren door ons opgemaakt.

Op gebied van hygiëne voldoet Volendammer vishandel Heerhugowaard aan de HACCP normen die het heeft gevat in een Hygiëne-codeplan. Zo hebben wij een gecertificeerde koel-vries voorziening, een gekoelde snij-inrichting specifiek en uitsluitend voor onze haring, een speciaal gespoten winkelvloer zonder naden en voegen en een roestvrij stalen behuizing van de winkelinrichting.

Daarnaast hebben wij er zelf voor gekozen ons aan te sluiten bij analyse- en adviesbureau KBBL uit Wijhe. KBBL voert periodieke analyses van onze visproducten uit en verstrekt adviezen over productontwikkeling, kwaliteitszorg, houdbaarheid en wet- en regelgeving. Dat leidt tot een optimale productkwaliteit voor onze klanten, wat werd bevestigd door het behalen van het cijfer 9,5 en een Eervolle Vermelding tijdens de verkiezing Visspecialist 2011.

Winkelmand0
Er zitten geen producten in uw winkelmand.
Verder winkelen
0